Bedrijfsverzekering

Vind de meest voordelige bedrijfsverzekering

Als ondernemer heeft u genoeg aan uw hoofd. Toch dient u ook na te denken over het afsluiten van verzekeringen voor uw bedrijf. Of u nu een startende zelfstandige bent, of een grotere onderneming.

Voor een ondernemer, of het nu gaat om een zelfstandige zonder personeel (ZZP-er) of een bedrijf (vof, maatschap, BV, etc.) zijn er diverse verzekeringen beschikbaar. Het is verstandig om u goed te verzekeren. Vaak verzekeren ondernemers zich onvoldoende; ze hebben net een bedrijf gestart en zijn vooral bezig om te ondernemen. De premies zijn niet laag, maar de risico’s zijn vaak niet goed te overzien en zo bent u wel gedekt. U kan kiezen voor een beroepsaansprakelijkheidsverzekering, bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering, bedrijfsschadeverzekering of bedrijfsrechtsbijstandverzekering. Ook als voor werknemer in loondienst zijn er verzekeringen beschikbaar, zoals een arbeidsongeschiktheidsverzekering.

Soorten bedrijfsverzekeringen

Er zijn diverse bedrijfsverzekeringen. Kies een van onderstaande verzekeringen voor meer informatie.
Beroepsaansprakelijkheidsverzekering
Bedrijfsschadeverzekering
Bedrijfsrechtsbijstandverzekering
Arbeidsongeschiktheidsverzekering

Meer informatie

Kijk bij de KvK voor meer tips over bedrijfsverzekeringen.

Een reactie

  • Beste team
    Ik heb een Mercedes bus vito bij jullie verzekerd. Ik heb een normaal verzekering contract WA gedaan. Maar 2 maanden geleden ging auto kapot, totaal bedraag 2400 euro. Nu wil ik niet meer verassing dus ik heb besloten om een WA verzekering contract te maken. Is dat mogelijk?
    M.v.g.
    Marcello

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *