Fietsverzekering

Fietsen worden steeds hoogwaardiger

Fietsen worden steeds mooier en duurder. Er zijn heel veel verschillende fietsen; de ouderwetse herenfiets en damesfiets zijn in allerlei uitvoeringen beschikbaar. Ook de aloude omafiets blijft populair, ook onder jongeren.
Wat steeds meer opkomt zijn luxe afgewerkte mountainbikes en racefietsen, en combinaties daarvan. En de laatste jaren wordt de fiets met electrische trapondersteuning, de vroegere spartamed, steeds gangbaarder.

Verzeker uw fiets

Tegelijk met de ontwikkeling dat fietsen steeds hoogwaardiger worden, worden ze ook sneller gestolen. Het is toch vaak een forse aankoopprijs van honderden euros, en dan kan het geen kwaad om ook verzekerd te zijn tegen schade of diefstal. De kosten van een fietsenverzekering valt erg mee.

Kijk en vergelijk

U hoeft niet langs alle verzekeraars om te kijken of ze ook een goedkope fietsverzekering aanbieden. Nee, tegenwoordig kunt u prima online alle fietsverzekeringen vergelijken. Kijk en vergelijk de aanbieders op een lage premie, een ruime dekking en goede voorwaarden. Vind hier een voordelige verzekering voor je fiets.

Overzicht fietsverzekeringen 2015

Fietsverzekering Premie
Rijwielverzekeren Fietsverzekering euro 63,47
Helepolis Fietsverzekering euro 64,00
Unive Fietsverzekering euro 67,00
ANWB Fietsverzekering euro 69,39
Unigarant Fietsverzekering euro 69,60
Meeus Fietsverzekering euro 69,90
ENRA Fietsverzekering euro 71,00
Europeesche Fietsverzekering n.b.

Bovenstaande vergelijking is verricht door Fietsverzekeringenvergelijken.com. De genoemde verzekeringen zijn vergeleken op premie. Het is mogelijk dat de verzekeringen op andere kenmerken, zoals voorwaarden, verschillen. Hierop zijn de verzekeringen niet vergeleken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *