Berekenen premie autoverzekering

Hoeveel kost een autoverzekering?

U kunt hier eenvoudig de premie van een autoverzekering globaal bepalen en berekenen. De premie is afhankelijk van diverse zaken; de verzekeraar, de dekking en overige voorwaarden.

Autoverzekeraars

Online autoverzekeraars werken met lage kosten. Zij zijn in staat om goedkope aanbiedingen te doen en lage premies te rekenen. Vaak zijn deze online verzekeraars onderdeel van een traditionele grote verzekeraar, die nieuwe marktsegmenten opzoekt.

Hoogte premie autoverzekering

De premie begint met de basispremie die wordt gerekend voor de wettelijk verplichte standaard WA dekking. Afhankelijk van de extra dekking die u kiest (WA-casco, WA-beperkt of All-risk) wordt de premie verhoogd. Daarnaast is bepalend hoeveel schadevrije jaren u heeft gereden. De meeste verzekeraars hanteren een bonus/malusregeling met een korting op basis van het aantal jaren dat geen schade is veroorzaakt.
Deze no claim-korting kan in de meeste gevallen oplopen tot 80% over de premie! Vergeet niet dat er uiteindelijk ook nog assurantiebelasting wordt geheven over de afgesloten autoverzekering. Verder kunt u nog kiezen uit een breed scala aan aanvullende verzekeringen.

Vergelijk alle autoverzekeringen

Er zijn veel autoverzekeringen. Bekijk welke autoverzekeraar op dit moment de voordeligste autoverzekering aanbiedt die het beste bij uw situatie past. Er worden aantrekkelijke kortingen geboden. U kan veel geld besparen door alle autoverzekeraars te vergelijken. Kijk verder voor het vergelijken en vinden van de meest voordelige autoverzekeringen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *