Autoverzekering

Waarom een autoverzekering?

Heeft u een auto? Dan bent u verplicht om zich te verzekeren. U dient in elk geval een zogenaamde WA-casco autoverzekering af te sluiten voor eventuele schade aan derden. Daarnaast kunt u kiezen uit een uitgebreid scala aan extra dekkingen.

Verzekerd tegen risicos

Een autoverzekering beschermt u tegen schade die u met uw auto veroorzaakt. En ook vice versa, namelijk de risico’s van beschadiging van uw eigen auto. De meeste verzekeraars bieden een autoverzekering aan. Er is veel variatie en keuze. Bekijk een compleet overzicht van autoverzekeraars. Kijk voor meer informatie op Autoverzekering vergelijken.

Dekking autoverzekering

Naast de standaard basisdekking van een WA autoverzekering kunt u zich extra verzekeren voor schade van onbekenden of door u zelf veroorzaakt. Denk na over de dekking die u wilt; van WA- beperkt tot Allrisk dekking. Kijk verder voor alle vormen van dekking van een autoverzekering.

Vergelijk alle autoverzekeringen

Alle verzekeraars bieden wel verzekeringen voor uw auto aan. De dekking en voorwaarden kunnen sterk variëren. De laatste jaren, en ook in 2011, is er een belangrijke trend; autoverzekeringen worden steeds goedkoper. U kan veel geld besparen door af en toe de verzekeraars te vergelijken. Wilt u een goed overzicht krijgen, dan is het verstandig om alle verschillende soorten autoverzekeringen te vergelijken op premie en voorwaarden.
Kijk verder voor het vergelijken en vinden van de goedkoopste autoverzekeringen.

De goedkoopste autoverzekeringen

Dit is alvast de top 3 van goedkoopste autoverzekeraars:
1. Inshared autoverzekering
2. Centraal Beheer autoverzekering
3. FBTO autoverzekering

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *