Autoverzekering vergelijken

Breed aanbod autoverzekeringen

Er zijn heel veel aanbieders van autoverzekeringen. Maar wat is voor de beste en goedkoopste autoverzekering? U kunt zelf bij alle grote verzekeraars rondshoppen. Maar dat kost een hoop tijd. Tegenwoordig biedt internet soelaas. Er zijn diverse vergelijkingssites die een overzicht geven van alle autoverzekeringen. U kan veel geld besparen door alle autoverzekeraars te vergelijken.

Overzicht van goedkope autoverzekeringen

Hieronder vindt u een overzicht van de goedkoopste autoverzekeringen in Nederland op dit moment. Bekijk welke autoverzekeraar op dit moment een autoverzekering aanbiedt die het beste bij uw situatie past. Er worden aantrekkelijke kortingen geboden, bekijk de aanbiedingen.
Vergelijk en vind de meest voordelige autoverzekering. U kunt desgewenst direct een autoverzekering online afsluiten. U kunt ook direct premie berekenen van een autoverzekering.

Aanbieder Product Premie
Inshared Inshared autoverzekering euro 42,00
All secur AllSecur autoverzekering euro 46,00
centraalbeheer
Centraal Beheer autoverzekering euro 52,00
Ditzo
Ditzo autoverzekering euro 52,00
FBTO FBTO autoverzekering euro 52,00
Nationale
Aegon Autoverzekering euro 56,00
OHRA OHRA autoverzekering euro 59,00
AEGON Aegon Autoverzekering euro 66,00

Bovenstaande vergelijking geeft is gebaseerd op een vergelijking van de website Autoverzekeringen vergelijk. De vergelijking is gemaakt per februari 2012 op basis van een gemiddelde automobilist met een gemiddelde auto. Weergegeven wordt de premie per maand. Meer weten? U kunt op meer websites kijken zoals Autoverzekering vergelijken, Goedkope autoverzekering en Autoverzekering vergelijken.

Gevonden op:
autoverzekering vergelijken,
goedkoop autoverzekering afsluiten,
goedkoop verzekering voor auto.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *