Goedkoop Verzekering

All risk autoverzekering

Complete dekking met een All-risk autoverzekering

Wilt u goed verzekerd zijn met uw auto? Kies dan voor een all risk autoverzekering. Dit is hetzelfde als een volledig-casco autoverzekering. De WA-volledig-casco autoverzekering of All-risk autoverzekering biedt de meest uitgebreide dekking van de verschillende soorten autoverzekeringen. In feite is bijna alles verzekerd; schade die u zelf onbedoeld toebrengt en onverhaalbare schade van derden.

Check de voorwaarden

Let op, all-risk wil niet letterlijk zeggen dat alles is gedekt, en niet elk all-risk autoverzekering is dezelfde. U zal toch de hoofdvoorwaarden moeten nalezen om te kijken welke dekking er precies wordt gegeven. Elke verzekeraar legt namelijk zijn eigen accenten. Bekijk de polis welke risico’s en gebeurtenissen allemaal zijn verzekerd. Of vraag het na bij het informeren naar de beste autoverzekering; verzekeraars zijn verplicht om u goed te informeren.

Tip! Besparen op de kosten van je all-risk autoverzekering? Ga dan direct je autoverzekering vergelijken en vind de goedkoopste all-risk verzekering voor jouw auto!

Kijk bij All risk autoverzekering voor meer informatie.

Er zijn nog andere vormen van dekking van een autoverzekering.
WA-casco autoverzekering
WA-beperkt-casco autoverzekering
Kijk verder voor een uitgebreide uitleg van de andere vormen van dekking van een autoverzekering.

Exit mobile version