Aansprakelijkheidsverzekering

Vind voordelige aansprakelijkheidsverzekering

In Nederland is een aansprakelijkheidsverzekering verplicht. U dient zich te verzekeren voor schade die u per ongeluk aan derden berokkent. De meeste consumenten kiezen ervoor om ook hun gezinsleden als verzekerden te laten opnemen.

Gerust gevoel

Een ongeluk zit in een klein hoekje, maar kan grote consequenties hebben. Wat als uw kind in een ander huis per ongeluk de kraan langdurig openzet? Of als u per ongeluk iets van een ander kapot maakt? U bent dan zeker dat alle kosten zijn gedekt.

Beste aansprakelijkheidsverzekering

Vind hier een goedkope aansprakelijkheidsverzekering met een lage premie. De dekking is bij bijna alle verzekeraars hetzelfde, omdat het om een wettelijke verplichte basisverzekering gaat. Het is dan ook handig om vooral naar de prijs te kijken. Meestal kiezen consumenten diverse verzekeringen bij een verzekeraar, omdat ze “toch al bij deze verzekeraar zitten”. Dat kan verstandig zijn als er sprake is van een pakketkorting of combinatievoordeel. Wordt dit niet gegeven door uw verzekeraar, dan loont het om even rond te shoppen.

Top 3 aansprakelijkheidsverzekeringen

  • Centraal Beheer Aansprakelijkheidsverzekering
  • Inshared Aansprakelijkheidsverzekering
  • FBTO Aansprakelijkheidsverzekering

Vergelijk alle aansprakelijkheidsverzekeringen door de premies te vergelijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *