Bruiloftverzekering

Vind voordelige trouwverzekering

Uw bruiloft of huwelijk verzekeren is verstandig. Wat als een van de mooiste dagen van uw leven onverhoopt niet door kan gaan? Gelukkig is er een bruiloftverzekering.

Wat als uw huwelijksdag niet doorgaat?

Een trouwdag kost al snel euro 10.000. Het huwelijk zelf, de receptie, het diner en het feest erna. En nog een overnachting in een chique hotel. Al met al flinke kosten. De trouwverzekering dekt u tegen het geval dat de dag niet is doorgegaan, maar u toch voor kosten komt te staan. Er kunnen heel veel verschillende redenen zijn waarom een huwelijk niet doorgaat, zoals het overlijden van een dierbare of een bevalling. Maar ook andere redenen zoals overmacht kunnen onder de trouwdagverzekering vallen. Met een huwelijksverzekering weet u in elk geval dat de kosten zijn gedekt als de huwelijksdag wordt uitgesteld.

Vergelijk bruiloftverzekering

Voor slechts een lage premie zijn de hoge kosten van een bruiloft en huwelijk verzekerd. Een gerus gevoel op een dag die romantisch en onbezorgd moet zijn. Kijk hier voor de meest voordelige huwelijksverzekering. Vergelijk de premie en voorwaarden van een bruiloftverzekering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *